כ-40% מהאנשים בישראל שתובעים את הפוליסה הסיעודית, מקבלים דחייה וסירוב!
עורכי הדין בפירמת עו"ד חיים פרנק, נלחמים לאורך השנים כדי שסיעודיים יקבלו את הקצבה המגיעה להם, מהפוליסה עליה שילמו כל חייהם
מנוסים בבניית אסטרטגיה וניהול ההליך
עובדים עם מומחים רפואיים מתאימים
גאים בתביעות רבות שהצליחו
בן של בת 80 הסובלת מדמנציה, פנה אלינו אחרי שחלה הדרדרות בתפקוד של אמא.
האישה הוכרה כסיעודית על ידי קופת החולים ועל ידי המוסד לביטוח לאומי. חברת הביטוח הפרטית טענה כי האם לא סיעודית אלא 'עצמאית בהשגחה' ולכן לא זכאית לתגמולים.
הגשנו בזריזות תביעה בשם הבן ואימו לבית המשפט. השופט קבע כי חברת הביטוח התנהלה שלא בתום לב וכי מסקנות הרופאים של חברת הביטוח אינן סבירות.
מעבר לתגמולים המגיעים למבוטחת: 4,500 שקלים לחודש למשך 5 שנים, כמקובל, השופט גם הטיל על חברת הביטוח ריבית עונשית גבוהה.
עו"ד חיים פרנק הקים את הפירמה בשנת 2009.
הפירמה מונה כיום 17 עורכי ועורכות דין וכ-10 אנשי צוות אדמיניסטרטיבי.
פירמת עו"ד חיים פרנק הינה בין המשרדים הגדולים והמובילים בתחום ומעניקה שירות ללקוחותיה בפריסה ארצית.
המשרד מתמחה בתחום נזקי הגוף, לרבות תאונות דרכים, תאונות עבודה, תביעות קצין התגמולים, נכות כללית, נפגעי פעולות איבה, שירותים מיוחדים, ניידות, פוליסות שונות, מקרקעין, צוואות וייפוי כוח מתמשך.
הצוות בפירמת עו"ד חיים פרנק מורכב מאנשי מקצוע מנוסים המתמחים בבניית אסטרטגיה, ניהול משא ומתן בלתי מתפשר, ייצוג בוועדות רפואיות ובתי משפט ויצירתיות משפטית המבוססת על ירידה לפרטים ולמידה מעמיקה של כל תיק.
היסודיות, האנושיות, החקירה ושיתוף הפעולה עם מומחים רפואיים מובילים, עוזרים לנו להגיע להישגים יוצאי דופן עבור לקוחותינו.
אנחנו איתכם מרגע פתיחת התיק ועד למיצוי כל הזכויות המגיעות לכם על פי חוק.
ההגדרה של אדם כסיעודי, תלויה במסוגלות שלו, לבצע פעולות בסיסיות ויומיומית באופן עצמאי. בנוסף, מי שאובחן כסובל ממצב של תשישות נפש למשל אלצהיימר, מוגדר גם כן כסיעודי.
כדי לקבוע מצב סיעודי, מבצעים מבחן הערכת תפקוד / מבחן תלות, הנקרא ADL – Activities of Daily Living שנועד לבדוק עד כמה הנבדק הוא עצמאי או תלוי באחרים ברמה יומיומית.
בהערכת מצב זו בודקים כמה, מתוך שש פעולות המפורטות בתנאי הביטוח הסיעודי, מסוגל הנבדק לבצע בכוחות עצמו, אם בכלל. בוחנים אם הנבדק יכול לקום ולשכב בכוחות עצמו, להתלבש ולהתפשט לבד, להתרחץ, לאכול ולשתות עצמאית, ניידות ושליטה על סוגרים.
לרוב מספיק שהנבדק לא יוכל לבצע שלוש מתוך הפעולות האלה כדי להיות מוגדר כסיעודי, אולם זה תלוי בתנאי הביטוח הסיעודי עליו הוא חתום.
בנוסף, גם אדם המסוגל להתרחץ לבד, לאכול ולשתות עצמאית, לקום ולשכב ללא עזרה וכיו'ב, יכול להיות מוגדר כסיעודי, אם הוא הוגדר כ"תשוש נפש" על ידי רופא מומחה.
לאחר שאדם הוכר כסיעודי, הוא פטור מלהמשיך ולשלם פרמיה ויקבל את תגמולי ביטוח הסיעוד מחברת הביטוח.
לא לוותר.
זוהי תגובה שכיחה מצד חברות הביטוח ומומלץ שעורך דין יעבור על פרטי המקרה שלכם וילמד אותו. תגובה ראשונית שלילית מחברת הביטוח היא לא סוף הסיפור.
אם עו"ד מטעמכם לומד את פוליסת הביטוח שלכם ומגלה שאתם זכאים לגמלה, נפתח מו"מ שיכול להסתיים מחוץ לבית המשפט או בדיון משפטי ובמקרים רבים, המבוטח מקבל בסוף את המגיע לו.
במידה ואינכם יודעים אילו ביטוחים יש לכם או האם יש לכם ביטוח סיעודי (המתקיים בדרך כלל מול קופת החולים במסלול נפרד), ניתן להיכנס לאתר "הר הביטוח", ושם תוכלו לדעת איזה ביטוחים יש על שמכם.
WhatsApp us